School Logo South Cameron High School

Skip to main content
Mobile Menu

Bell Schedules

Grades 4-8
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:45 AM 8:45 AM 60 min
2nd Period 8:47 AM 9:47 AM 60 min
3rd Period 9:49 AM 10:49 AM 60 min
Extended Enrichment / Tarpon Time 10:51 AM 11:21 AM 30 min
Lunch 11:21 AM 11:51 AM 30 min
4th Period 11:51 AM 12:51 PM 60 min
5th Period 12:53 PM 1:53 PM 60 min
6th Period 1:55 PM 2:55 PM 60 min
7th Period 2:57 PM 3:57 PM 60 min
High School
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:45 AM 8:45 AM 60 min
2nd Period 8:47 AM 9:47 AM 60 min
3rd Period 9:49 AM 10:49 AM 60 min
4th Period 10:51 AM 11:51 AM 60 min
Lunch 11:53 AM 12:21 PM 28 min
5th Period 12:23 PM 1:23 PM 60 min
6th Period 1:25 PM 2:25 PM 60 min
Tarpon Time 2:27 PM 2:55 PM 28 min
7th Period 2:57 PM 3:57 PM 60 min